ΣΕΖΟΝ 2014-2015

              

  Σεζόν 2014-2015  και άλλη μια  περίεργη χρονιά ξεκινάει για την ομάδα με τον  «ΓΡΑΦΙΚΟ»  να νομίζει ότι  τρώμε κουτόχορτο. Σε όλα τα καραγκιοζιλίκια για «Αιγάλεω, ακαδημίες, μεταφορά ΑΦΜ, Πατραϊκούς» δεν ασχοληθήκαμε καθόλου όλο το καλοκαίρι γιατί ξέραμε ότι είναι ψέματα και τίποτα δεν θα έκανε. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΣΟΥ. Λυπούμαστε για τα παιδιά που φοράνε την φανέλα με το ιστορικό έμβλημα ,όχι μόνο  γιατί δεν θα προοδεύσουν σαν αθλητές σε αυτό το διοικητικό-οργανωτικό έκτρωμα που το αποκαλούν ομάδα, αλλά και γιατί δεν θα καταλάβουν ποτέ την αγάπη μας για αυτόν τον σύλλογο. Κάθε χρόνο ζητάς στήριξη και παίρνεις αυτό που σου αρμόζει. Οι εικόνες των κερκίδων ,οι αριθμοί των εισιτηρίων ,ότι έχει να κάνει με την ποδοσφαιρική Παναχαϊκή βρίσκονται στο απόλυτο μηδέν. Συνεχίζεις να ρεζιλεύεις την ομάδα και την πόλη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δεν έχουμε ανάγκη  να γράφουμε ανακοινώσεις και να λέμε τα αυτονόητα στο διαδίκτυο και στα  ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ  ΜΜΕ της  πόλης  που ακόμα και τώρα σε γλείφουνε και δεν σου βγάζουν «τα άπλυτα στη φόρα». Δεν τους ενδιαφέρει άλλωστε να ξεκουμπιστείς ,δεν τους ενδιαφέρει μάλλον η πρόοδος της ομάδας. Να είναι καλά η Αθήνα και ο Πειραιάς. Μάλλον αναζητούν τις προσβολές ,το ξύλο και τις φτυσιές ,όπως στο παρελθόν.
                Στο δια ταύτα εμείς είμαστε οι τελευταίοι που θα παρατήσουμε το καράβι, που θα σταματήσουμε  να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο στην ομάδα μας. Μαχόμαστε και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε στους δρόμους ,στα γήπεδα ,ακόμα και «face to face» με τον «γραφικό» εδώ και χρόνια και αν νομίζεις ότι μας έχεις  φιμώσει ,είσαι γελασμένος. Δεν χανόμαστε κοντούλη…
«ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…»
Ο σύνδεσμος και αυτή τη χρονιά θα είναι κοντά στα τμήματα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ,με ποικίλους τρόπους που θα γίνονται γνωστές στο ευρύ κοινό. Στηρίζουμε κάθε τι καινούργιο και υγιές που αφορά την ομάδα. Δεν είμαστε κομπλεξικοί ,ακόμα και την ομάδα βόλεϊ που μας απογοήτευσε την περασμένη σεζόν ,έχουμε την διάθεση να στηρίξουμε με όλη μας την δύναμη ώστε να επιστρέψει στην Α1.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Σε πρώτη φάση ανακοινώνουμε ότι  γίνονται εξ αρχής εγγραφές στο club από την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου και κάθε  Τετάρτη και Παρασκευή  21.00 -23.00  (Κιλκίς 79-81).

   Όλα τα μέλη του συνδέσμου με την  εγγραφή και συνδρομή τους στο club θα έχουν έκπτωση 20%  σε όλα τα προϊόντα στην νέα μπουτίκ της Παναχαϊκής που θα ανοίξει προσεχώς.
·         Η ετήσια συνδρομή ορίζεται στα 50 ευρώ με δώρο ραφτά του συνδέσμου                                                             
·         Η εξάμηνη συνδρομή στα 25 ευρώ και η μηνιαία στα 5 ευρώ
·         ΜΟΝΟ τα μέλη θα έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν είδη ιματισμού του συνδέσμου (φούτερ ,t-shirt, καπέλο, μπουφάν) ,ενώ θα έχουν και ειδικές τιμές για  τα υπόλοιπα προϊόντα του συνδέσμου ,που θα είναι διαθέσιμα και στο ευρύ κοινό της ομάδας.
       
                                                    ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

                                             NORTENOS PATRAS-NUESTRA FAMILIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου