ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ



Η κρισιμότητα του αγώνα με τον Παμβοχαικό, δεδομένη. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε ως « ζωης ή θανάτου» για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και όχι άδικα. Επιλογή μας να ακολουθήσουμε και να ενισχύσουμε την ομάδα από την κερκίδα, ώστε να καταφέρει το διπλό. Λόγω, της περίφημης «απαγόρευσης μετακινήσεων», αποφασίσαμε να μεταβούμε στο Βραχατι, με τα αυτοκίνητα μας, ώστε να μην δώσουμε την ευκαιρία να κόψουν ΠΑΛΙ, μια οργανωμένη εκδρομή μας.

Μόλις φτάσαμε στα εκδοτήρια, εντελώς αψυχολόγητα, ο υπεύθυνος που πωλούσε τα εισιτήρια του αγώνα εξαφανίστηκε, κυριολεκτικά! Αν μη τι άλλο, πρωτότυπη κίνηση όσο και ηλιθία. Στην αγωνία μας, να βρεθεί και να επιστρέψει ο υπεύθυνος ώστε να προμηθευτούμε τα εισιτήρια για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα, η απάντηση των διοικούντων του Παμβοχαικού ήταν να στηθεί προκλητικό τείχος από αστυνομικές δυνάμεις μπροστά μας, με σκοπό την μη είσοδο μας στο γήπεδο. Το μονό που κατάφερε η κουτοπόνηρη σκέψη της διοίκησης του Παμβοχαικού, ήταν εμείς να χρησιμοποιήσουμε ως «πατάκια» το «τείχος» και να μπούμε στο γήπεδο, αφού εξαντλήσαμε επί μια ώρα κάθε λογική προσέγγιση . Λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε, από τις απερίσκεπτες ενέργειες των ιθυνόντων, αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε ώστε να μην δημιουργηθούν μη αναστρέψιμες καταστάσεις. Αγώνα μπορεί να μην μας επέτρεψαν να δούμε, αλλά εμείς «παίξαμε» τόσο δυνατά, που για χρονιά θα θυμούνται τι εστί «ΟΠΑΔΟΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ»!!!

Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν : Κανένας παράγοντας του Παμβοχαικου δεν είναι ευπρόσδεκτος στην Αγυιά, πλέον. Εμείς είμαστε παντελονάτοι και το λεμέ ευθέως. Δεν παίρνουμε τα εισιτήρια και τρέχουμε να κρυφτούμε!!!

Υ.Γ. 1 Συγχαρητήρια για την στάση των Locos Amarillos!

ΥΓ.2 Ευχαριστούμε την εταιρεία «Theodoropoulos Group» και τον πρόεδρο της, κο Θεοδωρόπουλο Θεόδωρο, για την ευγενική της χορηγία προς τον σύνδεσμο μας, την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου