«ΠΩΛΕΙΤΑΙ» ΜΕ ΧΡΕΗ Κ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ


«ΑΠΕΤΥΧΑ», ομολόγησε ο καταδικασμένος στις συνειδήσεις της Πατραϊκής φiλαθλης κοινωνίας. «ΈΝΟΧΟΣ», αναφώνησαν, άμεσα άπαντες! Ένας αποτυχημένος περιπλανώμενος παραγοντίσκος, που το μόνο που επιζητά είναι η αυτοπροβολή και η τόνωση (;) του καταρρακωμένου εγώ του. Η μοίρα έχει φερθει σκληρά σε όλους τους Παναχαικιώτες  τόσα χρόνια, αλλά το επιστέγασμα ηρθε με την δήλωση του ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ. Μια ομολογία, που αν γινόταν από αρσενικό, όπως διατυμπανίζει, θα είχε μαζέψει τα τσανάκια του και θα πήγαινε να ταλαιπωρήσει άλλη πόλη και άλλο κόσμο, που η καταδίκη τους θα ήταν απλά να αγαπούν την ομάδα της πόλης τους. Η Παναχαική και οι χιλιάδες οπαδοί της, την αποτυχία την βιώνουν επί 5 συναπτά έτη. Κάποιος, έκανε 5 χρόνια να το καταλάβει. Ίσως, το γήρας, να δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις. ΄Ο αποτυχημένος καθορίζει την επόμενη μέρα. Η επόμενη μέρα, σημαίνει, η Παναχαικη να ξεφορτωθεί το βαρίδι που την καταστρέφει και ασελγεί στην υπεραιωνόβια ιστορία της, ανελλιπώς. Ήρθε η ώρα, επιτελούς, μια φορά να τηρήσεις τον λόγο σου. Πουλά και άσε αυτους που πραγματικά αγαπούν την Κοκκινόμαυρη Θεά, να δημιουργήσουν την Παναχαϊκή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ, μέσα από τα ερείπια που θα αφήσεις. Δεν θα σου ευχηθούμε στο «επανιδείν», γιατί απλά δεν θέλει κανένας Πατρινός να σε ξαναδεί ούτε ζωγραφιστό! Άδειασε μας την γωνιά, μπας και δεν μας ξεφτιλίσεις ολοκληρωτικά, ρίχνοντας την Παναχαικη μας, πάλι στην Football League 2! Γιατί τα δείγματα μέχρι τώρα, αυτό δείχνουν. Ευτυχώς, που έστω και την ύστατη ώρα η αυτογνωσία σε οδήγησε να καταλάβεις ποσό μικρός είσαι, για το μέγεθος της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891. Άσε τα λόγια και προχωρά άμεσα σε πράξεις. Οι άντρες κάνουν πράξη τις κουβέντες τους, αλλιώς…

 


Ξεκινήσαμε την Κυριακή ένα λεωφορείο και κάποια Ι.Χ., να πεταχτούμε στο Κεφαλοχώρι της Ηλείας. Πριν ξεκινήσουμε, κινητοποίησαν 20 αστυνομικούς  για να μας ελέγξουν. Ενημερωτικά η Al Qaeda , δεν μετακινείται με λεωφορείο. Μας πήγαν με ρυθμούς χελώνας, προς το Κεφαλοχώρι. Έξι και 20 μας σταμάτησαν επί της Εθνικής και μας ενημέρωσαν ότι κάποιος πρωην παίκτης, που ηρθε και αυτός να κάνει το αγροτικό του στην Παναχαική μας, στις 5 η ώρα που μίλησαν μαζί του, ως όφειλαν, γιατί ήταν αρχηγός αποστολής, τους ενημέρωσε ότι : « Εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με αυτούς (σ.σ. οπαδούς), δεν ξέρουμε ποιοί είναι» και έκλεισε το τηλέφωνο του. Αυτό το ανθρωπάκι δεν σεβάστηκε τους οπαδούς, που έχουν ταξιδέψει σε όλα τα κατσικοχώρια και έχουν στηρίξει με όλες τις δυνάμεις τους την Κοκκινόμαυρη καψούρα. Στην Παναχαική μας 5 χρονιά έρχονται κάθε λογής τυχάρπαστοι που τους χαρακτηρίζει μια λέξη, «Οι κύριοι Τίποτα». Οι διαβουλεύσεις συνεχιστήκαν με την πλευρά των εκπροσώπων του Κεφαλοχωριού, το οποιο <<κοσμεί>> με τη παρουσία του, <<πλέον>>, ο γνωστός στο πανελλήνιο Γκαγκάτσης), οι οποίοι για ένα ημίχρονο ήθελαν να πληρώσουμε ολόκληρο το εισιτήριο και εμείς αντιπροτείναμε να πληρώσουμε ακριβώς για όσο παρακολουθήσουμε, δηλαδή την μισή αξία. Εν μέσω κωμικοτραγικών καταστάσεων, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε.

Την βδομάδα που μας πέρασε, είχαμε σημαντικές εξελίξεις και στο τμήμα βόλεϊ της Παναχαικής. Η παραίτηση του Άρη Αγγελόπουλου ήταν ένα γεγονός που δεν άφησε ασυγκίνητο κανένα φίλαθλο της Παναχαικής, οργανωμένοι και μη. Ο Άρης τόσα χρονιά, πάλεψε, με αρκετές δυσκολίες και αντιξοότητες με αξιοπρέπεια και το αποτέλεσμα της δουλειάς του, αναγνωρίζεται από όλους. Οι λόγοι που οδήγησαν στο να χωρίσουν οι δρόμοι του τμήματος με τον Άρη, δεν είναι δική μας δουλειά να τους αναλύσουμε. Η παραίτηση πριν από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι με το Αιγίνιο, σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο για την ομάδα. Η διοίκηση έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για την ομάδα, όπως αρμόζει, βεβαίως, στην Παναχαική, αλλά μέχρι τώρα διαπιστώνουμε μια ασυνέπεια λόγων και έργων που μπορεί να αποδειχτεί μοιραία, για την φετινή προσπάθεια. Η διοίκηση του βόλεϊ, έπρεπε να είναι πιο ευέλικτη, κατά την άποψη μας. Σε ένα παιχνίδι που κρίνεται όλη η χρονιά, οι χειρισμοί της αποδεικνύουν, τουλάχιστον, έλλειψη καθαρού μυαλού. Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη, θα αποτυπωθεί στο τέλος της χρονιάς, που θα κάνουμε «ταμείο». Απαιτούμε ,όμως, μετά τις πράσινες φανέλες που ντρόπιασαν το τμήμα, να αποσυρθούν οι αστείες μπορντό εμφανίσεις. Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891, έχει κοκκινόμαυρα διακριτικά και αυτά τιμούμε οπού και αν παίζει.

ΥΓ. 1.Κάποιοι <<αληθινοί>> άνθρωποι περνώντας από πόστα στην ομάδα της  Παναχαικής και προσφέροντας πάνω απ‘ όλα έργο δέθηκαν με  καταστάσεις και πρόσωπα με αποτέλεσμα να μείνουν αλησμόνητοι στους φιλάθλους. Μπράβο Σπύρο Δεράο είσαι μεγάλος μάγκας για ότι έκανες τη περασμένη βδομάδα στο ματς Κεραυνός Αιγίου –Παναχαική.
Υ.Γ.2.Αλήθεια, πως γίνεται να είσαι ιδιοκτήτης ΠΑΕ, της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδος και να δηλώνεις ότι δεν έχεις, σχεδόν, καθόλου ρευστό??? Εσυ, που κάθε πιθανό επενδυτή τον χαρακτηρίζεις ως «άτομο που δεν έχει μαντήλι να κλάψει»!!!

ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ

2 σχόλια:

  1. Το αν σας πούλησε η διοίκησή σας δεν φταίει ο Πύργος και ο Πανηλειακός...στο κάτω κάτω δεν επικοινωνήσατε με τους δικούς μας οργανωμένους για βοήθεια πριν το ματς...έχουμε δείξει αλληλεγγύη σε κάθε οπαδό που θέλει να έρθει στο γηπεδό μας...η αναφορά σας στον Πύργο ως κεφαλοχώρι μόνο κομπλεξική μπορει να χαρακτηριστεί...οσον αφορά την αστυνομία ρωτάτε τον Δένδια καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή