"ΚΟΝΤΟΦΡΕΝΕΙΑ"

Μετά από όλες αυτές τις παλινωδίες, δικαστικές και μη, η ομάδα και οι πιστοί φίλαθλοι της, ΛΥΤΡΩΘΗΚΑΝ. Επιλέξαμε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το παρόν και το μέλλον της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891», να παρακολουθούμε ως απλοί παρατηρητές τα τεκταινόμενα και με την οριστική νομική επίλυση όποιων δικαστικών εκρεμμοτήτων, να τοποθετηθούμε με καθαρή και νηφάλια σκέψη στα τεκταινόμενα. Τα καραγκιοζιλίκια (σ.σ. ταπεινά συγνώμη από τον Καραγκιόζη) και οι θεατρινισμοί «κάποιου», δεν θα αξιολογηθούν από εμάς , αφού η ιδία η πόλη τον έχει παραδώσει στην χλεύη της. Η οριστική δικαίωση της ομάδας μας χαροποίησε ιδιαίτερα, και κρατάμε το θετικό της έκβασης και μόνο.
Ο περιπλανώμενος παραγοντίσκος, μάλλον πάσχει από κενά μνήμης ή εν γνώσει του, προσπαθεί να παραπλανήσει σκοπίμως τον απλό φίλαθλο της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891».Για αυτούς τους λογούς κρίνουμε σκόπιμο να του φρεσκάρουμε την μνήμη για τους βασικούς λογούς, που οι ΝΟRTENOS-NUESTRA FAMILIA είναι καθολικά ενάντια στην παραμονή του ως «Οικονομικού Εγγυητή», ούτε για μια μέρα επιπλέον.

1)ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (15/3/2009). Σύμφωνα, με την καταγγελία του μεγαλομετόχου, ο άμεσος τότε συνεργάτης του κος Τσέροβιτς, είχε δεχτεί κρούση για χρηματισμό από παράγοντα του Παναργειακού, ώστε το παιχνίδι να «στηθεί» υπέρ της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ και η ομάδα να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Άργος. Ο μεγαλομέτοχος είχε την μοναδική ευκαιρία να παγίδευσει σε συνεργασία με τις Αρχές και να αποκαλύψει την βρωμιά που επικρατούσε. Αντ’ αυτού, ο μεγαλομέτοχος επέλεξε, μάλλον (?) στο όνομα της εξυγίανσης, να το καταγγείλει μετά το τέλος του αγώνα σε ραδιοφωνικό σταθμό. Είναι επιτρεπτό σε έναν διακεκριμένο ποινικολόγο με 18.000 δίκες (τα μισά κακουργήματα!!!) να ενεργήσει ως μαθητούδι?

2)Οι επιλογές άμεσων συνεργατών του στο ποδοσφαιρικό τμήμα δείχνουν ότι η έκτη αίσθηση του, δεν είναι τόσο ανεπτυγμένη η απλά δεν έχει «μυρωδιά», λαϊκιστί. Στην πρώτη συνέντευξη του ως απόλυτο αφεντικό της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891», εκθείαζε τον κο Πέτρο Σταθακη ως, «ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ». Τα πήγαινε- έλα του κου Σταθάκη, γνωστά σε όλους. Η κατάληξη, επίσης. Η πρόσληψη του κου Φυντάνη, εξέπληξε και τον πλέον αδαή. Ο άνθρωπος του κου Τσακογιάννη, ο άνθρωπος που δούλευε για την πιο βρώμικη ομάδα της χωράς (ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ), όπως ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει, ανέλαβε την πιο καθαρή ομάδα της χώρας. Μάλλον, θα τον εξομολόγησε και ο μεγαλόψυχος μεγαλομέτοχος του έδωσε άφεση αμαρτιών. Αλλη εξήγηση, δεν χωρά. Ο λογιστής κος Χριστακόπουλος, είχε ξεμείνει από την εποχή του κου Μακρή, ο μεγαλομέτοχος τον περιέλαβε με εμπιστοσύνη και η λογιστική διαχείριση της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ» παρέμεινε στα χέρια του. Αλλά και αυτός πρόδωσε τον ευεργέτη του. Υπεξαιρεσε χρήματα του τμήματος και κατέθεσε πλαστή φορολογική ενημερότητα, σύμφωνα με τον ίδιο. Στο ερώτημα γιατί ο κος Χριστακόπουλος ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ, καθημερινά επισκέπτεται την ομάδα και τα γραφεία της Π.Α.Ε., δεν προσδοκούμε απάντηση.

3)ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (19/01/2011). Έμεινε χαραγμένη στην μνήμη των Πατρινών φιλάθλων, ως η ΜΑΥΡΗ ΤΕΤΑΡΤΗ. Την αποφράδα εκείνη μέρα ο μεγαλομέτοχος συνοδευμένος από «πιστούς φίλους», βιαιοπράγησε βάναυσα εναντίον ανυποψίαστων Πατρινών φιλάθλων. Την «απάντηση» στην αναίτια επίθεση του, την ένιωσε άμεσα και αυτός και οι «φίλοι του».Ακολούθησε δολοφονική επίθεση σε οπαδό της ομάδας μας, που ως κατάληξη είχε τον πρωτοφανή ξυλοδαρμό του και την καταστροφή της επιχείρησης του.4000 οπαδοί της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ» του έδειξαν την απέχθεια τους για τις πράξεις του. Αλλα, στου κουφού την πόρτα….Η συνέχεια γνωστή. Στοχοποίηση και κατασυκοφάντηση ανθρώπων. Ο Πατραϊκός λαός, δεν ξεχνά. Απόδειξη? Η άνευ προηγουμένου κοσμοσυρροή για αγορά 5 εισιτηρίων διαρκείας. Ψήφος εμπιστοσύνης?

4) Η «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891» με βαριά Ιστορία 120 χρόνων, πρέπει να διδάσκει πολιτισμό και να προάγει το ήθος, όπως σωστά έχει τονίσει ο μεγαλομέτοχος. Φυσικά, ο λόγος από την πράξη απέχει παρασάγγας για κάποιους. Για παράδειγμα, όταν εκπροσωπείς μια πόλη και έχεις την τιμή να είσαι πρεσβευτής αυτής της ομάδας, το να φτύνεις στα μούτρα τον κο Δημητρίου (28/9/2010), προάγεις την βία και τα παράγωγα της και όχι τον πολιτισμό. Φυσικά, κάποιοι έχουν επιλέξει να κινούνται στα όρια της γελοιότητας αλλά μάλλον από συνήθεια τα ξεπερνούν.

Θα μπορούσαμε να συγγράψουμε τόμο ολόκληρο από τα τραγικά λάθη του. Αρκούμαστε σε αυτά με την ελπίδα να μην ξανασχοληθούμε μελλοντικά μαζί του.
Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον μεταφερόμενο πολιτικό θίασο που μαζεύτηκε ατάκτως μονό και μονό για ψηφοθηρικούς και μικροπολιτικούς λογούς. Αυτοί που τόσο εύκολα συστρατεύθηκαν, μπορούν να μας πουν που ήταν το 2004, στο έκτρωμα Βενιζέλου? Ως συνήθως, απόντες….Όπως και από το γήπεδο, εκτός μιας εξαίρεσης. Ενημερωνουμε τους υπόλοιπους πολιτευτάδες του Νομού, ότι η Ιστορική έδρα της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891», βρίσκεται στην Αγυιά. Υποψιαζομαστε, ότι το αγνοούν. Μην ανησυχείτε, στις εκλογές θα σας «ξοφλήσουμε».

Για την νέα αγωνιστική περίοδο, ευχόμαστε ολόψυχα στην ομάδα κάθε δυνατή επιτυχία και διάκριση, για χάρη της «ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗΣ ΘΕΑΣ». Απαιτούμε, να τιμήσετε την Ιστορική φανέλα της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891» που έχετε την τύχη να αγωνίζεστε. Κάντε μας περήφανους και κατ’ επέκταση και τους εαυτούς σας. Ο περήφανος λαός της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891» διψά για διακρίσεις και εσείς έχετε την μοναδική ευκαιρία να τον αποζημιώσετε και να στείλετε στην λήθη, όσα πέρασε τα 5 τελευταία χρονιά . Δουλέψτε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος κάνουμε ταμείο. Εμείς, ζητάμε κάθε αγωνιστική να ματώνει η φανέλα. Το τελικό αποτέλεσμα, ελπίζουμε να δικαιώσει παίκτες και φιλάθλους. Τα μεγάλα λόγια και οι κομπασμοί είναι αποκλειστική εργολαβία άλλου προσώπου.

Η αμέριστη συμπαράσταση στην ομάδα, δεν αντικατοπτρίζει επ’ ουδενί στήριξη σε κανέναν περιπλανώμενο επαγγελματία παραγοντίσκο. Τελεια και παύλα. Προσκλητήρια να πάμε «σπίτι» μας από περαστικό, δεν γίνονται αποδεκτά και επιστρέφονται ως απαράδεκτα. Στο σπίτι μας θα πηγαίνουμε όποτε εμείς κρίνουμε και μόνο. Ο ξεκάθαρος φόβος για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά είναι ανάλογος του ύψους σου. Βάζεις για ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αγώνα, 10 ευρώ γενική είσοδο. Η πρεμούρα σου να έρθει κόσμος «δήθεν» να σε στηρίξει, απερίγραπτη. Βάλτο σε όλους τους αγώνες 10 ευρώ ώστε να μην κοροϊδεύεις κανέναν. Αλλωστε κατά δήλωση σου οι Πατρινοί φίλαθλοι δεν είναι βλαχολεβέντες αλλά εσύ επανειλλημένως τους φέρεσαι σαν να είναι.

ΥΓ. ΤΑ ΑΚΡΟΜΠΑΡΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ, ΚΑΝΕ SERVICE ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ
QUIZ: ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΩΩΝΕΙ.ΠΟΙΟΣ???

NORTENOS PATRAS-NUESTRA FAMILIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου