ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο λειτουργίας του συνδέσμου (ΝORTENOS PATRAS-NUESTRA FAMILIA) θεωρούμε ότι, έχουμε δείξει θετικά δείγματα γραφής όσον αφορά, την προσφορά μας στη διάδοση της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ. Οι ξεκάθαρες θέσεις μας για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν εδώ και καιρό την ομάδα, έχουν εκφραστεί μέσω ανακοινώσεων και δράσεων που έχει συμμετάσχει ο σύνδεσμος. Πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι θέσεις μας δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό.

Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ενωτική αυτή κίνηση για να προσθέσουμε ένα ακόμα λιθαράκι στην ενδυνάμωση του οπαδικού κινήματος της ομάδας, βασική μας θέση είναι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και η αδιαπραγμάτευτη ΑΓΑΠΗ μας για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891, πράγμα ακατανόητο για κάποιους. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι η NUESTRA FAMILIA δεν έχει, ούτε θα έχει ποτέ «σχέσεις» με Διοικήσεις και παραγοντίσκους. Άδικος κόπος, κύριοι! ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ !ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ,ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ! ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ...

Η θέση μας για το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι ΠΑΓΙΑ-ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ-ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ...Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΤΡΑΓΙΚΗ...Ανεξάρτητα από επιτυχίες και μεταγραφές ,έχουμε μια βασική διαφορά, κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο.

Όπως και στην περασμένη σεζόν κρίναμε στους αγώνες με Λεβαδειακό και Καβάλα, ότι η παρουσία μας θα ήταν θετική για την ομάδα, για τον αυτόν ακριβώς τον λόγο ήρθαμε στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ .Επιπλέον λόγος, ήταν η απαράδεκτη ενέργεια «ΚΑΠΟΙΟΥ» παράγοντα να απευθύνει προσκλητήριο κατάληψης της ΑΓΥΙΑΣ από αλλοθρήσκους. ΑΥΤΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ! ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΚΟΖΙΑ! Η ΑΓΥΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤOΣ! Η ΑΓΥΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ! Εμείς παρεβρεθήκαμε στο ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ "ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ", δείχνοντας την αντίθεση μας στην υπάρχουσα διοικητική κατάσταση τόσο με πανί διαμαρτυρίας {ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ», Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΟΤΕ ?(που περιέργως δεν αναφέρθηκε από τα ΜΜΕ)}, όσο και με συνθήματα κατά του ιδιοκτησιακού καθεστώτος κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ευχαριστούμε τους φίλους της NUESTRA FAMILIA για την συγκλονιστική ανταπόκριση τους, στο κάλεσμα μας. Επίσης, όλους τους αγνούς Παναχαικιωτες για τον ενθουσιασμό που έδειξαν κατά την είσοδο μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΔΕΡΦΙΑ!



ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ-ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ-ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΑΣ.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ 120 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΡΜΟΖΕ!!ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!

Υ.Γ.Επειδή σε πατρινό μέσο ενημέρωσης παράγοντας της ομάδας ανέφερε ότι του δωρίσαμε μπλούζα του συνδέσμου,ενημερωτικά, μπλούζες οι NORTENOS παρέχουν μονό στα μέλη τους ΑΥΣΤΗΡΩΣ. Κατανοητό?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου