4ο School Box

 
 
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθει το "4ο School Box". Λιλιπούτειοι πυγμάχοι της Παναχαικής και πολλών άλλων σωματείων, έδωσαν την ξεχωριστή νότα του αθλητισμού. Οι συμμετοχές πολλές και το θέαμα χορταστικό, για αυτούς που γέμισαν το κλειστό της Αγυιάς. Ο θεσμός, πια, δεν στηρίζεται μόνο τοπικά αλλά πανελληνίως και αυτό είναι επιτυχία του τμήματος της Παναχαικής και του προπονητή Νίκου Πλέα.

Ο κόσμος ευαισθητοποιήθηκε στο κάλεσμά μας, για συγκέντρωση τροφίμων και ιματισμού. Μικροί-μεγάλοι έφεραν πράγματα, που από το υστέρημα τους θα βοηθήσουν συνανθρώπους μας να δουν το μέλλον λίγο πιο αισιόδοξα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τους "NORTENOS" σε όσους ανταποκρίθηκαν άλλα και σε όσους ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν λόγω των οικονομικών δυσκολιών. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή μετά τις 9.30 μ.μ. στην Κιλκίς 79-81. Η κοκκινόμαυρη προσπάθεια θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιανουαρίου! 

Δεν θα μπορούσαμε επ' ευκαιρία να μην αναφερθούμε στην μεγάλη επιτυχία του τμήματος Πυγμαχίας και να εκφράσουμε την χαρά μας για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας Ανδρών. Πολυνίκης και Πρωταθλήτρια η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, για 4η φορά τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας 2 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια! Δίνουμε ραντεβού με το τμήμα Πυγμαχίας για το "GALA BOX", με το νέο έτος στο κλειστό της Αγυιάς! 

Υ.Γ.1 Ξεκίνησε η διάθεση των ημερολογίων "2014". Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή μετά τις 9.30 μ.μ. στην Κιλκίς 79-81. 

Υ.Γ.2 Santa Bill,
Freedom!!!

Υ.Γ.3 Ευχαριστούμε τα αλάνια του Παμβοχαικού για την στήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου