παναιγιαλειος-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΦΙΛΙΚΟ

Τετάρτη απόγευμα ο σύνδεσμος, συνδύασε οπαδική εκδρομή και αγροτουρισμό! Τραβήξαμε προς Βοστιτσα (η παλαιά ονομασία της περιοχής) με ενθουσιασμό να δούμε την Κοκκινόμαυρη Θεά, να κάνει μια απλή απογευματινή προπονησούλα, να κεράσει αρκετά γκολ και να γυρίσουμε χαρούμενοι!!!Αντ' αυτού, είδαμε ένα συνονθύλευμα (επιεικής χαρακτηρισμός), χωρίς αρχή-μέση-τέλος. Άμυνα για τα πανηγύρια, κέντρο ανύπαρκτο και επίθεση, μόνο στα πλάνα επί χάρτου! Παίκτες, χωρίς καμιά αίσθηση ποια βάρια φανέλλα, έχουν την τιμή να φορούν, παίκτες που δεν είχαν συναίσθηση, τι έπρεπε να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο! Κρίμα, γιατί φέτος με μπροστάρη "δημοσιογραφισκο", δημιουργεί την πλάστη αίσθηση ότι, η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρσι. Πέρσι, σωθήκαμε με το ζόρι, φέτος???

Πόσο άδικο, η ιστορική ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ να διοικείται από κάποιους που δεν σέβονται την τεράστια ιστορία της. Μοιραία, ήρθε απολύτως φυσιολογικά, η ντροπιαστική ήττα. Ελπίζουμε, σε καλύτερη συνεχεία και βάζουμε μπροστά την δικαιολογία ότι, είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Η θέση της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ είναι στην Α' Εθνική και μόνο, βάλτε το καλά στο μυαλό σας. ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!



Ακούγεται και γράφεται ότι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ούτε φέτος θα βγάλει εισιτήρια διαρκείας. Ψέμα ολκής. Πρέπει να έχει βγει ένα και μοναδικό και ο κάτοχος του να είναι, ο γνωστός Λιακος. Ναι, αυτός που έφερε τα "δικά του" παιδιά να μας δώσει ένα μάθημα όπως πίστευε και τελικά έμειναν μετεξεταστέα και αυτά, από εμάς. Εμείς, τον "στολίσαμε" και αυτόν και τον ακατονόμαστο , γιατί η αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός είναι άξιες αδιαπραγματευτες για όλους μας. Ευτυχώς, πήρε χαμπάρια και έφυγε από το γήπεδο.

Για άλλη μια φορά, φέτος, είχαμε το γνωστό πολυπαιγμένο και κακόγουστο σήριαλ-σαπουνόπερα, περί γηπέδου. Λόγω οφειλών, σύμφωνα με την Ερασιτεχνική, η ομάδα "μετακόμισε" στην άλλη πλευρά της πόλης σε ένα καθαρό, ασφαλές, μη τριτοκοσμικό γήπεδο και με όλες τις ανέσεις( spa, air-condition, έξυπνες σίτες κτλ.). Εμείς, θυμόμαστε τις επικές δηλώσεις κάποιου, περί ανακατασκευής της Αγυιάς και ότι ξόδεψε 3.758.392.383.493,3 ευρώ για να το κάνει "στολίδι", όπως διατεινόταν. Πρέπει να τον κορόιδεψαν τον καημένο. Μα να του φάνε τόσα λεφτά, για έναν απλό μουσαμά που πρόσθεσε? Λαμόγια παντού, τι άλλο να σκεφτείς....Το σπίτι μας, είναι η Αγυιά και μόνο!!!

Ευτυχώς υπάρχουν, 154 άτομα που σε ακολουθούν, ακόμα. Συμβουλή, να μετρούνται σε κάθε αγωνιστική με τον φόβο μην λείψει κανείς, ώστε να βγει "AMBER ALERT", άμεσα. Εκεί μας κατάντησες...

ΥΓ. 1) Οπαδική αλληλεγγύη στους 80 μανιασμένους και αλλόφρονες οπαδούς που σταματήθηκαν από ΕΝΑΝ και μόνο μπλε καπελάκια.

ΥΓ. 2) Μπορεί σε κανα εφηβικό γυναικείο μπάσκετ να την ξαναπεσουν στους αθλητές, για να πάρουν κάποια μπλούζα ως λάφυρο, για να δώσουν λίγο νόημα στην ύπαρξη τους.

ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου