ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ


Τέταρτη 6 το απόγευμα στην Κιλκίς, ήταν το ραντεβού των Παναχαικιωτών, προς τον Ναό της Αγυιάς. Περήφανοι και μάγκες Παναχαικιώτες, κατέφθασαν από κάθε πλευρά της πόλης με ένα “motto” χαραγμένο στo μυαλό τους. «ΤΑ ΚΟΖΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ». Αλάνια, που πολέμησαν με την λογική τους, όπως και ο καθένας από εμάς, λόγω του «πρώην-πρώην-πρώην», τα έκαναν όλα στην άκρη! Η «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891», μας είχε όλους ανάγκη. Ήμασταν όλοι αποφασισμένοι, ότι εικόνες του παρελθόντος, σε ανάλογα παιχνίδια με το Π.Ο.Κ., έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και το αποδείξαμε. Η πόλη αγκάλιασε την προσπάθεια των «NORTENOS” και ως αποτέλεσμα είχε, την μεγαλειώδη πορεία 700 τρελλών φανατικών προς τον Ναό της Αγυιάς. Ο παλμός και το πάθος, ήταν ανάλογο της ιστορίας της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891», ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!

Η λογική υπαγόρευε, ότι αφού δεν ζήτησες εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα, να μην δώσεις στον φιλοξενούμενο στην έδρα σου! Λογική???? Τι δύσκολο πράγμα.. Φτάνοντας στον Ναό, υπήρχε «επιτροπή υποδοχής» με 4 διμοιρίες με σκοπό να αποτρέψουν την είσοδο μας, στην σκεπαστή κερκίδα, που είναι ο «φυσικός μας χώρος». Η δικαιολογία αστεία οπως και αυτοί που μας «παραμύθιαζαν» τις προηγούμενες μέρες του αγώνα, ότι οι «NORTENOS» θα καθίσουν σκεπαστή. «Μπούκαραν αλλόθρησκοι και πήραν την σκεπαστή, δεν μπορείτε να περάσετε». Ποιοί μπούκαραν, ρε τραγικοί??? Εσείς δεν παρακαλάγατε με ανακοινώσεις σας να έρθουν οι αλλόθρησκοι στον Ναό??? Προδοσία προς τον λαό της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891 και ασέβεια προς την πόλη της Πάτρας .Ηρθαν και σας ευχαρίστησαν με μαχαιρώματα και καταστροφές, για 30 αργύρια….

Πλημμυρίσαμε την ΘΥΡΑ 3 «ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ», αλλά ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας για την απρεπή συμπεριφορά προς τους “NORTENOS», δεν κρεμάστηκε κανένα πανό. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε, σεβόμενοι τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891». Δεν θα επεκταθούμε στο παλμό και την μαγκιά της κερκίδας μας. ΄Οσοι ηταν παρόντες το γεύτηκαν και όσοι ήταν απόντες περήφανα μιλάνε, για τον λαό της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891».Μπράβο σε όλα τα αδέρφια μας που τίμησαν την πόλη και την Ιστορία της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891».

Θερμά συγχαρητήρια, στους κοκκινόμαυρους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή, που δεν μάσησαν και κοίταξαν στα ματιά τον αντίπαλο και μας έκαναν περήφανους.
Για την τραγική διαιτησία και το «χειρουργείο» που υπέστη η «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891», ευτυχώς, το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και όλοι είδαν το έγκλημα.
Για το μπάχαλο στην σκεπαστή, οι «ανευθυνουπεύθυνοι» να αναζητήσουν φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς.

Την αναγνώριση και τον σεβασμό της πόλης, τον κερδίζουμε καθημερινά μέσα από τις δράσεις μας και δεν έχουμε ανάγκη «διαφήμισης» μέσω επίσημων ανακοινώσεων, κανενός.
Προσκλητήρια για γεύματα επιστρέφονται, ως ατυχή…Είμαστε «πεινασμένοι» για διακρίσεις και νέες χρυσές σελίδες στην ένδοξη Ιστορία της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891».. Δεν είμαστε «δημοσιοσχετίστες κα το ξέρετε καλυτέρα από όλους. Παρακαλούμε τα χρήματα που θα ξοδεύατε για το «τραπέζωμα» να αποδοθούν σε κάποιο Ίδρυμα της Πάτρας που σίγουρα το έχει μεγαλύτερη ανάγκη, αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Η στάση μας, ως προς το ιδιοκτησιακό, ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ. Τίποτα δεν έχει αλλάξει και μένουμε πιστοί σε αυτό που 3500 αδέρφια, απαιτούσαν «ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ»

ΥΓ. Οι «NORTENOS», διοργανώνουν τράπεζα τροφίμων και ρούχων. Όπως και πέρυσι όλα τα πράγματα θα μοιραστούν, σε συμπολίτες μας και Ιδρύματα της Πάτρας, βοηθώντας και εμείς από την πλευρά μας, με όλες μας τις δυνάμεις, συνανθρώπους μας που έχουν απόλυτη ανάγκη, αυτές τις Άγιες μέρες. Ο σύνδεσμος (Κιλκίς 79-81) από Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, μετά τις 9 μ.μ θα είναι ανοικτός να δέχεται προσφορές σε όποιον θέλει να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια μας. Οι προσφορές μικρές-μεγάλες είναι εξίσου σημαντικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου