ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Στη ζωή αυτή αξίζει να παλεύεις ,για όνειρα και ιδανικά.Για εμάς αυτα τά 2 χρόνια είναι ένας αγώνας με στόχο το καλό της ομάδας και του οπαδικού κινήματος. ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ  ΓΕΝΙΕΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.Ο αγώνας απο τη πρώτη στιγμή ήταν δύσκολος και παραμένει.Παρ΄ολα αυτά είμαστε δυνατοί και δεν κάνουμε πίσω.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.
ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ Η ΟΜΑΔΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ,ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ. Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ "ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΥΧΑΙΟΥ" ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΕΝΑΝ "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ" ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ,ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ.

1)ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 /11 ΑΠΟ ΤΙΣ 17:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ(ΚΙΛΚΙΣ 79-81) ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ  ΣΤΟ ΝΑΟ ΠΟΥ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ.ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΟ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ. 

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-αελ ΣΤΙΣ 19:00   .OΛΟΙ ΣΚΕΠΑΣΤΗ-90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ-

2)-ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΞΕΚΙΝΑ -ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ .Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ  ΤΟΝ ιωνικο σαμου ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ.ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 3/11 17:30 ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΠΓΕΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΤΑΙΛΙΚΙ Α1 

ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ


KEEP THE FLAME ALIVE 
NP-NF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου